Skip to main content
Tria Bulgaria

Защо да Изберете Нас

Заедно с нашите партньори, ще се радваме да реализираме Вашите най-смели проекти!

TRIA BULGARIA

За Рекламата с Любов!

Ние, от Триа БГ, сме намерили работа, която обичаме и в продължение на 21 години се стараем да подобряваме уменията си и да намираме все по-добри решения за нашите клиенти в областта на външната и интериорната реклама.

Времената се менят, тенденциите във всяка дейност – се променят, а новите технологии предлагат все повече възможности под формата на материали и оборудване. Стараем се да не изоставаме от новостите и да се движим в крак с промените, а понякога дори да ги изпреварваме. В света на рекламата, творчеството и иновациите са приоритет, в света на Триа БГ – също. Защото какво е рекламата без вдъхновение?

TRIA BULGARIA

Повече за Нас

Освен че обичаме работата си, ние поставяме в центъра на вниманието си нашите клиенти, затова основните ни приоритети са лично отношение и лоялност. Доверието между нас е важно, за да реализираме заедно един качествен и ефектен рекламен продукт. В Триа БГ развиваме Вашия проект от дизайна, през изработката и монтажа до поддръжката, като за всеки елемент от нашата дейност предоставяме гаранция. Стараем се да Ви предложим икономически най-доброто решение, което да Ви донесе максимален резултат с разумни ресурси.

Проектите за външна реклама често изискват допълнителна документация поради характера и мястото на поставяне на рекламните съоръжения. Не се страхувайте от административни спънки и бюрокрация! Триа БГ обезпечава своите проекти с пълен набор документи за узаконяване на съоръженията. Бъдете спокойни, че ще направим всичко възможно свързано с Вашата реклама, да е наред.

Какво можем да направим за рекламата и брандирането на Вашия бизнес?

  • Светещи обемни букви и несветещи обемни букви;
  • Рекламни табели и светещи реклами;
  • Рекламни тотеми и съоръжения;
  • Светодиодни и неонови реклами;
  • Брандиране на транспортни средства;
  • Надписи от самозалепващо се фолио;
  • CNC разкрой – лазерно рязане, рутерно рязане;
  • Нестандартни и покривни конструкции;
TRIA BULGARIA

Защо да Изберете Триа БГ?

Кажете ни от каква реклама имате нужда и ние ще дадем най-доброто от себе си за Вашия успех! Ние работим за Вас – Клиента!

Коректност

Точно спазване на договорените срокове.

Надеждност

Гаранционна и следгаранционна поддръжка.

Пълен Цикъл на Обслужване

Дизайн, проектиране, изработка и монтаж.

Представителност

Запомняща се и качествена визия на вашата марка (бранд).

Капацитет

CNC рутер, лазерно рязане и гравиране.

Материали

Пълен набор от материали.