Skip to main content
нашите услуги

Нестандартни Решения

TRIA BULGARIA

Всеки Клиент е Уникален

За нас всеки клиент е уникален и целта ни е да изпълним и да надхвърлим очакванията му. В практиката ни има много класически решения, описани в рубриките на нашия сайт и най-често клиентите ни намират своята визия и реализирана рекламна цел сред тях. Те обаче не са единствените решения.

Триа БГ изработва и изцяло индивидуални проекти, за които няма ограничение на въображението и желанията. Както външният, така и интериорният дизайн изискват специално отношение, за да могат служителите ви и най-вече клиентите, да се чувстват уютно, удобно и център на вниманието. Нестандартните решения които можем да Ви предложим, включват специфични дизайнерски мебели, изделия от плексиглас, инокс, камък, метални конструкции, както и много други поръчкови продукти. Вашата индивидуална външна реклама може да бъде фронтално, задно или двустранно светеща с разнообразни светлинни ефекти.

TRIA BULGARIA

Лазерно Рязане

Металните конструкции, които може да изработим, позволяват разполагането на рекламата върху покрив, фасада или калкан на сграда. Светещите букви могат да бъдат вградени в конструкцията, както и да бъдат и релефни. Триа БГ изработва и рекламни кутии (тотеми), които също могат да бъдат светещи и да бъдат изпълнени в специфична форма. С помощта на самозалепващо се, транслуцентно PVC фолио вашата външна реклама придобива яркост и контраст, който привлича вниманието на потенциалните клиенти. Покритията от мат, гланц или сатен придава на външната реклама уникален ефект.

За нашите индивидуални проекти за външна реклама използваме светодиодно LED осветление с висока гаранция, което е икономически изгодно и дълготрайно решение. То подчертава най-важните детайли от визията и прави рекламното пано или друг рекламен обект атрактивни и приятни за окото.

Галерия Нестандартни Решения
TRIA BULGARIA

Брандирането Вътре в Офиса

Брандирането вътре в офиса е също толкова важно колкото и външната реклама. Дискретното осветление и поставянето на отделни акценти придават изтънчен външен вид, привличат вниманието към правилното място, създават усещането за лукс и високо качество на обслужването. На пръв поглед скучните елементи на обзавеждането могат да придобият неочаквано привлекателен вид с дребни допълнения и малко помощ от нашите специалисти. Брандирането на работните помещения е важно, създава чувство за съпричастност сред служителите и продължава приобщаването на посетителите към вашата марка. То е по-дискретно и се подчинява на различни рекламни правила в сравнение с външната реклама. Една подходящо осветена рецепция, дизайнерски оформени лавици и поставяне на слоган и лого на правилните места, са част от перфектния външен вид на вашия офис или работно помещение. Те са индивидуални за всеки клиент и зависят от дейността, целите и предпочитанията му. Изработените от нас продукти са модерни, представляват функционални решения, имат дълготрайно приложение и са икономически изгодни! Доверете ни се и споделете с нас най-смелите си идеи за рекламна визия!